Politiken bringer koranen som særtillæg!

koranen

Politiken tager i dag et usædvanligt skridt ved at bringe koranen som særsektion. Chefredaktør Christian Jensen udtaler, at det er nødvendigt at danskerne får øjnene op for de uhyrligheder, koranen indeholder. “Vi kan ikke få en kvalificeret debat i Danmark om islam,” siger Christian Jensen “hvis danskerne ikke kender indholdet af islams hellige bog.”

Justitsminister Søren Pind tager skarpt afstand fra beslutningen om at trykke koranen som særtillæg. “Får den brede danske befolkning kendskab til koranens indhold,” udtaler Søren Pind “risikerer vi at Anders Breivik-lignende typer vil begå terror og udløse borgerkrigs-agtige tilstande i Danmark.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *